Bij bestellingen vanaf € 40,- rekenen wij geen verzendkosten.
De verzendkosten bedragen € 3.95. Bij bestellingen vanaf € 40,- rekenen wij geen verzendkosten.

INCI Namen

De volgende tabel geeft de algemene naam en de bijbehorende INCI-naam weer.

Naam INCI NAMES
Aloë Vera 10: 1 Concentraat Aloe barbadensis Leaf Extract, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate
Aloe Vera Oil (31119) Parffinum liquidum, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Aloe barbadensis Leaf Extract
Aloe Vera Juice Aloe barbadensis Leaf Juice
Alpha Tocopherol Tocopherol
Abrikoos Kernal Olie Prunus armeniaca (Apricot) Kernel Oil
Avocado-boter Persea gratissima (Avocado) Butter
Avocado-olie Persea gratissima (Avocado) Oil
Basilicumolie Ocimum Basilicum (Basil) Oil
Laurierolie Laurus nobilis Oil
Bay Oil (West Indian) Pimenta acris (Bay) Leaf Oil
Bijenwaskorrels Cera alba
Bergamotolie Citrus aurantium bergamia (Bergamot) Fruit Oil
Bittere sinaasappelolie Citrus aurantium amara (Bitter Orange) Peel Oil
Zwarte peperolie Piper nigrum (Black pepper) Seed Oil
Borage olie Borago officinalis (Borage) Seed Oil
Cade Oil Juniperus oxycedrus wood Oil
Cajaput-olie Melaleuca leucadendron Cajaput Oil
Calendula Oil Infused Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil, Calendula officinalis Flower Extract
Kamferolie Cinnamomum camphora (Camphor) Bark Oil
Wonderolie Ricinus communis (Castor) Seed Oil
Cederhouten olieatlas Cedrus atlantica Bark Oil
Cederhoutolie Virginian Juniperus virginiana Oil
Chamomile Blue (Duits) Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Oil
Kamille maroc Ormenis multicaulis Oil
Chamomile Roman Anthemis nobilis Flower Oil
Kaneelolie Cinnamomum zeylanicum Leaf Oil
Citronellaolie Cymbopogon nardus (Citronella) Oil
Clary Sage Oil Salvia sclarea (Clary) Oil
Kruidnagelolie Eugenia caryophyllus (Clove) Flower Oil
Kruidnagelolie Eugenia caryophyllus (Clove) Leaf Oil
Cacaoboter Theobroma cacao (Cocoa) Seed Butter
Kokosolie gefractioneerd Caprylic/Capric Triglyceride
Koriander zaadolie Coriandrum sativum (Coriander) Seed Oil
Kokosolie Cocos nucifera (Coconut) Oil
Cranberry zaadolie Vaccinium macrocarpon (Cranberry) Seed Oil
Curcuma-olie Curcuma zedoaria Root Oil
Cypress olie Cupressus sempervirens Leaf/Stem Oil
Eucalyptus olie Eucalyptus globulus Leaf Oil
Eucalyptus Citriodora-olie Eucalyptus citriodora Oil
Teunisbloemolie Oenothera biennis (Evening primrose) Oil
Wierook olie Boswellia carterii Oil
Geraniumolie Pelargonium graveolens Flower Oil
Geraniumolie Bourbon Pelargonium graveolens Flower Oil
Ginger Oil Zingiber officinale (Ginger) Root Oil
Glycerine Glycerin
Grapefruitolie Citrus grandis (Grapefruit) Peel Oil
Druivenpitolie Vitis vinifera (Grape) Seed Oil
Hazelnootolie Corylus avellana (Hazel) Seed Oil
Hennepzaad olie Cannabis sativa Seed Oil
Hypericum olie doordrenkt Hypericum perforatum Oil
Jasmin absoluut Jasminum officinale (Jasmine) Flower Extract
Jojoba olie Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil
Juniperberry-olie Juniperus communis Fruit Oil
Juniper Oil Juniperus communis (Juniper) Wood Oil
Lavendel olie Lavandula angustifolia (Lavender) Flower Oil
Citroenolie Citrus medica limonum (Lemon) Peel Oil
Lemon Tea Tree Oil Leptospermum petersonii Oil
Citroengrasolie Cymbopogon schoenanthus Oil
Limoenolie Citrus aurantifolia (Lime) Oil
Vloeibare paraffine (minerale olie) Parffinum liquidum
Litsea Cubeba Oil Litsea cubeba Fruit Oil
Mandarijnolie Citrus nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil
Mango Butter Mangifera indica (Mango) Seed Butter
Goudsbloem (tagettes) Olie Tagetes minuta flower Oil
Marjoleinolie Origanum majorana Leaf Oil
Melissa Oil Melissa officinalis Flower Oil
Mimosa Abs Mimosa tenuiflora Bark Extract
Mirre olie Commiphora myrrha Oil
Mirte olie Myrtus communis Oil
Neem olie Melia azadirachta seed Oil
Niaouli Oil Melaleuca viridiflora Leaf Oil
Nootmuskaatolie Myristica fragrans (Nutmeg) Kernel Oil
Olijfolie olie Olea europaea (Olive) Fruit Oil
Orange Oil Sweet Citrus aurantium dulcis (Orange) Peel Oil
Palm Kernal Oil Elaeis guineensis (Palm) kernel oil
Palmarosa-olie Cymbopogon martini Oil
Patchouli olie Pogostemon cablin Oil
Perzik Kernal Oil Prunus persica (Peach) kernel Oil
Pepermunt olie Mentha piperita (Peppermint) Oil
Pepermuntolie (maismuntolie) Mentha arvensis Leaf Oil
Peru Balsam Myroxylon pereirae (Balsam Peru) Resin.
Petitgrain-olie Citrus aurantium amara (Bitter Orange) Leaf Oil
Pine Oil Pinus sylvestris (Pine) Leaf Oil
Pomegrante olie Punica granatum Seed Oil
Pompoenzaadolie Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil
Rice Bran Oil Oryza Sativa (Rice) Bran Oil
Rose Abs Rosa centifolia Flower Oil
Rose Geranium-olie Pelargonium Roseum Leaf Oil
Rose Otto Rosa damascena Flower Oil
Rozenbottel olie Rosa canina Fruit Oil
Rozemarijnolie Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil
Rozenhout olie Aniba rosaeodora (Rosewood) Wood Oil
Sage Oil Salvia officinalis (Sage) Oil
Saffloer olie Carthamus tinctorius (Safflower) seed Oil
Sandelhout olie Santalum album (Sandalwood) Oil
Shea boter Butyrospermum parkii (Shea Butter)
Sojabonenolie Glycine soja (Soybean) Oil
Spearmint olie Mentha viridis  (Spearmint) Leaf Oil
Zonnebloemolie Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil
Zoete amandelolie Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil
Tangerine olie Citrus reticulata (Tangerine) Leaf Oil                                                                              
Tea Tree Oil Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil
Tijmolie Thymus vulgaris (Thyme) Oil
Virgin Coconut Oil Cocos nucifera (Coconut) Oil
Vitamine E Tocopherol
Tarwekiemolie Triticum vulgare (Wheat) Germ Oil
Wintergroenolie Gaultheria procumbens (Wintergreen) Leaf Oil
Witch hazel Hamamelis virginiana (Witch Hazel) Water, Alcohol
Duizendblad olie Achillea millefolium Oil
  Ylang Ylang olie Cananga odorata Flower Oil