Recept Glowing skin serum SET | Møre

Wist je dat het heel eenvoudig is zelf een goed serum te maken? Met het warme weer en de zon op je huid kan je huid waarschijnlijk een flinke oppepper gebruiken. Met dit recept maak je met een paar oliën een heerlijke formule die je huid laat stralen en baby zacht laat aanvoelen. Elke afzonderlijke olie in dit recept heeft een andere werking op je huid. Zo zit arganolie vol vitamine E en gaat het huidveroudering tegen. Jojoba-olie werkt goed in op het hydrateren van de huid en de zuren in granaatappelzaadolie gaan huidveroudering in de vorm van fijne lijntjes en vlekjes tegen. Cacay olie gaat ten slotte ontstekingen tegen en werkt goed bij acne of andere ontsteking gerelateerde huidaandoeningen.

Wat heb je nodig:

Hoe ga je te werk:

Giet de ingrediënten met een kleine trechter in het flesje. Draai de dop er op en rol het flesje zacht heen en weer om de oliën te mengen.

Hoe gebruik je het serum:

Breng enkele druppels van het serum na het reinigen aan in het gezicht. Vergeet ook vooral je hals en nek niet. Masseer goed in en laat het zijn werk doen!

Serum kopen?

Ben je enthousiast geworden? Koop het serum via deze link en je krijgt de granaatappelzaadolie en een glazen 30 ml flesje + druppeldop er GRATIS bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop