About me & More

Net als veel andere vrouwen heb ik lang geworsteld met het vinden van de juiste skin care routine voor mijn huid. Ik heb van alles geprobeerd: van de meest trendy tot de meest luxueuze cremes, maskers en serums. Als jonge, drukke vrouw levend en werkend in een stadse – en dus vervuilde – omgeving merkte ik dat mijn huid gaandeweg toch wat meer verzorging nodig had. Omdat alles wat ik probeerde geen goede match bleek voor mijn gevoelige, onzuivere en geïrriteerde huid ging ik terug naar de basis. Mijn beredenering was: als ik mijn routine opbouw vanuit basis-ingrediënten belast ik mijn gevoelige huid zo min mogelijk met onnodige toevoegingen als geurstoffen, kleurstoffen, parabenen etc en leer ik wat wél werkt.

Ik deed onderzoek naar natuurlijke oliën, kleipoeders, hydrosols en boters en hun effecten op de huid. Er ging een hele wereld van de werking van deze ingrediënten voor mij open. Ik ervaarde zelf het effect ervan: eindelijk vond ik een match voor mijn huid. Ik gebruik nu dagelijks een paar druppels jojoba olie in combinatie met dagelijks rozenwater en tweewekelijks een roze kleipoedermasker.

Ik hecht veel waarde aan de oorsprong en kwaliteit van mijn producten. Ik zoek alleen de beste ingrediënten uit, omdat ik graag wil dat jouw zoektocht naar jouw perfecte skincare routine ook eindigt met mijn producten.

Heb je een vraag over welke van onze producten jij het beste kunt gebruiken voor jouw huid? Stel me gerust een vraag!


Liefs,
Manisha