Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken. Je kunt onderstaande klachten formulier invullen of je kunt mailen naar info@morenatural.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Hoe dien je een klacht in

Vul onderstaand klachtenformulier in met alle benodigde informatie, inclusief je naam, contactgegevens, ordernummer (indien van toepassing), en een gedetailleerde beschrijving van je klacht.

Als je de voorkeur geeft aan een andere manier van indienen, kun je direct contact met ons opnemen via het aangegeven e-mailadres of de live chat op deze pagina.

Wat je kunt Verwachten

Na het indienen van je klacht ontvang je een ontvangstbevestiging met een uniek referentienummer. Bewaar deze bevestiging voor je eigen administratie.

We streven ernaar om binnen 5 werkdagen op je klacht te reageren. Tijdens deze periode ontvang je updates over de voortgang van je klacht.

Zodra je klacht is opgelost, ontvang je een bericht met details over de genomen maatregelen en mogelijke oplossingen. We zullen ons best doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

tot slot

Feedback

Jouw mening is belangrijk voor ons. Als de klacht is afgehandeld, staan we open voor jouw feedback over het klachtenproces.

Dit stelt ons in staat om continu te verbeteren en de best mogelijke service te bieden.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons op de hoogte te stellen van je zorgen.

We waarderen je loyaliteit en het vertrouwen dat je in ons stelt.

Met vriendelijke groet,

More Natural

Klachtenformulier