Cacay Olie | 100% Puur

27.99 19.95

  • Trekt snel in en werkt hydraterend
  • Bevat hoge concentraties vitamine A, E en F
  • Hoge concentratie retinol
  • Zeer geschikt voor de rijpere, gevoelige huid
  • Inhoud 30 ML

Op voorraad

Pure Cacay olie

Cacay-olie wordt geproduceerd door het koud persen van Cacay-boomnoten. De Cacay-boom groeit in Zuid-Amerika en de olie zit vol linolzuur, bijna 50% meer vitamine E dan in Arganolie en een goede dosis vitamine A. Wist je dat de concentratie retinol (vitamine A) zelfs drie keer zo hoog is als die van rosehip olie? Cacay-olie zorgt ervoor dat de huid weer stevig, zacht en elastisch aanvoelt. Acne, littekens en onzuiverheden vervagen! Deze olie wordt niet voor niets onder beauty guru’s beschouwd als een echt wondermiddel. Kortom, een verzachtende, snel intrekkende olie die heerlijk aanvoelt en geschikt is voor gebruik in alle seizoenen.

Benieuwd naar nog meer voordelen van cacayolie? Ontdek deze in onze nieuwe blog hier.

Gezicht

Breng 2 tot 3 druppels olie aan op de gereinigde huid en masseer de olie goed in. Laat de olie intrekken.

Cacayolie
INCI:Caryodendron Orinocense Seed Oil

Opmerking: 

Let op: alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet aanbrengen op beschadigde of geïrriteerde huid. Als gevoeligheid van de huid optreedt, stop het gebruik onmiddellijk. Raadpleeg je arts als je een notenallergie hebt. Buiten het bereik van kinderen houden.

Extra informatie

Inhoud

30 ML

Merk

Møre

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cacay Olie | 100% Puur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *