Model normale huid more natural

Wat is een normale huid?

Oogt jouw huid fris? Heb je bijna nooit puistjes? En is jouw huid niet te droog en ook niet te vet? Dan heb jij een normale huid. Dit type huid is goed in balans. Om de huid gezond te houden is het belangrijk om deze goed te blijven verzorgen.

Hoe herken je een normale huid?

We spreken van een normale huid als de huid in balans is. De huid is soepel, niet droog, niet vettig. Je hebt niet snel puistjes en de poriën van je huid zijn niet vergroot. Je hebt een makkelijk te verzorgen huid die met goede basisproducten in balans gehouden kan worden.

Hoe verzorg je een normale huid?

De normale huid wil je natuurlijk het liefst goed in balans houden. Dit doe je door de huid goed te reinigen met een milde reiniger. Draag je make up? Verwijder deze dan met een olie. De huid daarnaast voldoende voeden met een passend product is eveneens belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor arganolie heeft veel vitamine E en is daarom ideaal als olie voor alledag. Denk ook aan het smeren met een zonnebrandcrème. Hiermee houd je de huid gezond en voorkom je pigmentvlekken.

Belangrijk bij een normale huid

  • Verzorg de huid met milde producten
  • Vergeet niet de zonnebrandcrème te smeren – ook in de decolleté
  • Verwijder make up met een olie

← Oudere Post Nieuwere Post →

Laat een reactie achter

blog

RSS
Een zachte verzorging voor de tere kinderhuid

Een zachte verzorging voor de tere kinderhuid

Wat zijn natuurlijke oliën? Natuurlijke oliën zijn geconcentreerde vloeistoffen die worden gewonnen uit planten, bloemen, zaden, noten, en vruchten. Deze oliën bevatten de essentie van...

Lees meer
Bescherm je huid tegen vrieskou met Jojoba olie

Bescherm je huid tegen vrieskou met Jojoba olie

Wanneer de koude wind langs je gezicht striemt en de wereld in een ijzige greep houdt, is er niets belangrijker dan je huid te beschermen....

Lees meer